EB-programma
20190925-Killer-Queen-Foto-Rechtenvrij-(6)
20200528-Abba-Fever-Foto-rechtenvrij-(4)
20200514-Kees-van-Amstel---Een-Klein-Bang-Jongetje-Foto--Simone-Peerdeman
20200212-Martijn-Koning-Foto-Jesaja-Hizkia-Credits-VIVA-(2)
20191115-CaboCubaJazz-foto-rechtenvrij-(2)
Jeans-1930Copyrights-Broer-van-den-Boom
Killer-Queen-header
20191031-Hans-Visser-Foto-Rechtenvrij
_J7Y0652_1

Disclaimer

De op deze site verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Toch kan Stichting Cardo niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site aanvaardt Stichting Cardo geen enkele aansprakelijkheid.

Op deze site staan links naar externe websites. Pluryn is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

 Op de inhoud van de webpagina’s van Stichting Cardo en op de Cardo-logo's rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Cardo.

Op andere sites linken naar pagina’s van de Cardo-site is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van Stichting Cardo niet aantast. Ook mag niet de suggestie worden gewerkt dat Stichting Cardo toestemming verleende als dat niet het geval is.

Mocht u op deze site informatie aantreffen waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail via het contactformulier.

 

 

 

Terug naar boven