EB-programma
20190925-Killer-Queen-Foto-Rechtenvrij-(6)
20200528-Abba-Fever-Foto-rechtenvrij-(4)
20200514-Kees-van-Amstel---Een-Klein-Bang-Jongetje-Foto--Simone-Peerdeman
20200212-Martijn-Koning-Foto-Jesaja-Hizkia-Credits-VIVA-(2)
20191115-CaboCubaJazz-foto-rechtenvrij-(2)
Jeans-1930Copyrights-Broer-van-den-Boom
Killer-Queen-header
20191031-Hans-Visser-Foto-Rechtenvrij
_J7Y0652_1
Terug naar nieuws-overzicht

Cardo zoekt vrijwilligers

Cardo zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn voor veel organisaties onmisbaar. Dat geldt zeker ook voor Cardo Theater. Cardo kan een beroep doen op een groep vrijwilligers die aanwezig is tijdens de theateravonden en bij bijeenkomsten, congressen en seminars. Cardo Theater is altijd op zoek naar aanvulling op ons team dus nodigen wij iedereen die vrijwilligerswerkzaamheden zou willen/kunnen doen van harte uit te reageren op deze oproep.

 

Wat bieden wij?

Werken bij Cardo Theater als vrijwilliger is leuk, verrassend, gezellig en inspirerend. Je werkt in een groot team van vrijwilligers met en zonder beperkingen. Met ongeveer 15 voorstellingen met muziek, cabaret, musical, dans en even zo veel grote bijeenkomsten is er genoeg te beleven in het theater. Je wordt uiteraard begeleid tijdens de diverse werkzaamheden, er is een kerstpakket en een jaarlijks uitje, je krijgt een reis- en onkostenvergoeding

 

Wat vragen wij?

Cardo Theater zoekt enthousiaste, gedreven vrijwilligers (m/v) die zich aangesproken voelen door wat Cardo biedt, zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken en die minimaal 8 van alle voorstellingen kunnen bijwonen. Je komt officieel in dienst bij Pluryn en je moet een verklaring omtrent gedrag kunnen overleggen. Het zou prettig zijn wanneer je naast de avonduren ook overdag tijd vrij kunt maken.

 

Contact opnemen?

Voor meer informatie kun je terecht bij vrijwilligers-coördinator Nezar Souri (nsouri@pluryn.nl) of teamleider Kees Molenwijk (kmolenwijk@pluryn.nl). Je schriftelijke reactie met CV kun je sturen naar Nezar Souri.


Terug naar boven